luni, 17 noiembrie 2014

De ce ai atatea asteptari??

Din umila mea experienta de viata, mi-am dat seama ca toti traim intr-o lume a asteptarilor si ma intreb de ce trebuie sa ne complicam in halul asta.

Hai sa luam pe rand cateva situatii.

Sa zicem ca e ziua ta. De ce te astepti sa te sun si sa iti incant auzul cu un banal "la multi ani"?
Accepta ca pentru mine cifra aia nu inseamna nimic. E poate doar o zi de luni. Nu mai bine imi spui ceva ca: "Hey, maine e ziua mea. Hai sa bem ceva - simt nevoia sa sarbatoresc."
Asa mi-as aminti si eu si ne-am bucura impreuna. Chiar sunt de lepadat ca nu tin minte ziua in care ai renuntat tu la placenta?

Next. Sa zicem ca ma vezi la birou. Instant iti faci un tipar in mintea ta. Apoi, ai sansa sa ma vezi intr-o zi normala, departe de business si, in loc sa faci diferenta intre partea mea profi si cea umana, te astepti sa fiu acelasi robot. Toti avem un ficat si un sistem nervos care se debusoleaza dupa ceva alcool. E chiar asa greu de crezut? Partea cea mai amuzanta e ca te astepti ca eu sa tin cumva cont de entitatea ta.

E weekend. Vrei sa te detasezi cumva de toata monotonia saptamanii dar nimeni nu te scoate in oras. Prietenii tai au iesit si nu te-au chemat. Te asteptai sa te sune, nu? Hai sa fim seriosi. De ce nu ii intrebi daca poti sa mergi? Si daca refuza, care e problema? Asta nu ii mai face prieteni? Nu..fiecare are motivele lui. Fa lucruri sa se intample.

Eu am facut asta saptamana trecuta. Am dansat si am cunoscut oameni frumosi, fara sa ma gandesc..vai...ce urat din partea prietenilor mei ca nu si-au aruncat problemele pe geam ca sa vina cu mine.

Si acum sa vorbim despre cel mai sensibil subiect. Cum vrei tu sa isi dea seama un barbat/femeie ce e in mintea ta? Fiecare se manifesta in felul lui. Cum sa te astepti ca nu stiu ce gest sa insemne ceva?
Poate nici nu a bagat de seama omu'.

Ai auzit de Divide et Impera? Nu ma apuc sa iti zic semnificatia din latina sau pe cea din lumea programatorilor. Ideea e ca nu exista nimic complicat in lumea asta a noastra, ci multe lucruri simple.
Eu ma intamplu de ceva vreme si cred ca si tu ai putea macar sa incerci.

Intreaba, cand ai indoieli.



Raluca.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu